Delta Marina

DELTA MARINA is prachtig gelegen aan het beschutte Veerse Meer in Kortgene (Zeeland). Delta Marina heeft zo’n 700 vaste ligplaatsen alle voorzien van water en elektra en een ruime passantenhaven.

Alle denkbare faciliteiten zijn voorhanden, zoals reparatie- en onderhoudswerf, watersportwinkel, een restaurant en een (eet)café, jachtmakelaardij, botenverhuur, brandstoffen, gratis WIFI, en speeltuinen voor de jongsten aan boord.

DELTA MARINA ligt rondom in het groen en is een oase van rust en gezelligheid voor watersporters en hun gezinnen. Kortgene is een levendige plaats en de winkelstraat ligt op loopafstand, maar u kunt ook van onze leenfietsen gebruik maken.
 
DELTA MARINA bestaat al sinds 1964, maar is nog jong en heeft wat de veeleisende watersporter van een moderne jachthaven mag verwachten. Het team van Delta Marina staat klaar om u en uw gezin te laten genieten.

Delta Marina heeft rondom de haven plaatsen beschikbaar voor stacaravans.
Een prachtige locatie met uitzicht op het Veerse Meer. Het dorp Kortgene met diverse horecagelegenheden, een bakkerij, een slagerij, pinautomaat, supermarkt en een klein warenhuis bevindt zich op loopafstand.
 
Met diverse faciliteiten zoals modern sanitair, een goed restaurant met terras wat uitkijkt over het Veerse Meer, een eetcafé met terras aan de haven, een watersportwinkel, service en reparatiecentrum voor schepen, in het seizoen een kinderboerderij en een uitgebreide speeltuin voor de kleinsten.

Delta Marina

Veerdam 3
Postbus 16
4484 ZG Kortgene
T +31(0)113-307171
F +31(0)113-307172