Jachthaven Biesbosch

Jachthaven Biesbosch heeft een unieke locatie! Gelegen aan de brede rivier de Amer en is de voordeur naar het prachtige natuurgebied De Biesbosch. Vanuit de jachthaven ligt een wereld aan vaarplezier open. Vanaf het drijvende tankstation in het midden van de jachthaven liggen de snelvaartgebieden en waterskizones op rivier de Amer binnen handbereik.

Een wat rustiger vaarkarakter? Nationaal Park De Biesbosch direct aan de overzijde biedt een groene oase. Geniet van al het moois wat de Biesbosch u biedt.

Op de haven aangekomen, vindt u alles wat een moderne watersporter mag verwachten. Verschillende watersportwinkels zorgen dat u alles voor handen heeft. De talrijke restaurants zorgen voor genoeg ontspanning en de kinderen kunnen zich uitleven in de Plons en Ploeterspeeltuin of in de indoorspeeltuin bij restaurant Boeien. Ook een supermarkt met een zeer breed assortiment mag natuurlijk niet ontbreken.

Wie niet in het gelukkige bezit is van een eigen boot vindt op de jachthaven tal van watersportbedrijven met bootverhuur. Er is voor ieder wat wils. Van sportief kajakken, kanoën en zeilen tot de wat luxere tochten in een fluistersloep of motorkajuitboot voor de hele familie. Of kom met uw camper en ontdek ons camperpark.

Welkom aan Wal!

Jachthaven Biesbosch

Nieuwe jachthaven 1
4924 BA Drimmelen
T kantoor 0162-682249
T havenmeester 0162-683166