Jachthaven Wemeldinge

Vanaf 1993 is bij het voormalige sluiscomplex in Wemeldinge "Jachthaven Wemeldinge" gevestigd. Sinds de oprichting is de haven geworden tot een perfecte (thuis)haven voor liefhebbers van comfort en ruim water. Jachthaven Wemeldinge is uniek qua ligging; in het midden van de Oosterschelde, zodat er een grote variatie aan vaartripjes gemaakt kunnen worden , maar ook vanwege de gunstige ligging dicht bij de A58, de haven is snel en makkelijk aan te rijden.

De haven biedt alle comfort, alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger met water en electriciteit. Ook passanten profiteren hiervan mee omdat zij door de havenmeesters altijd naar een box worden gedirigeerd. Er is een karakteristiek sanitairgebouw waarbij met name de luxe douches (douche , toilet, wastafel met föhn ineen) erg in trek zijn.

Op de haven bevindt zich verder Havenbrasserie Bom Dia voor een heerlijke diner of lunch, Eetcafé Juno voor een gezellig drankje en een eenvoudige maaltijd. Er is verder een goed geoutilleerde watersportzaak (Boateak) ,een jachtmakelaardij (Blauwhof) een verkooppunt van Sunseeker en ons eigen jachtservicebedrijf van der Rest Nautic, die alle voorkomende werkzaamheden aan uw jacht kunnen verrichten.

Het dorpje Wemeldinge is dichtbij en langs leuke wandelpaden te bereiken. Het dorp kent diverse winkels en restaurants dit alles in een gezellige authenthiek sfeer met name de dorpsstraat en de Maartenskerk zijn een bezoekje waard. Voor diegene die liever fietsen heeft de jachthaven fietsen en kick bikes (steppen) te huur; een tochtje langs de zeedijk ,door de boomgaarden of naar de stad Goes is een echte aanrader. In de zomer is er voor de kinderen, in samenwerking met camping Linda, een aantrekkelijk annimatieprogramma.

Jachthaven Wemeldinge

Sluisplateau 29
4424 BK Wemeldinge
T 0031 (0)113-622022
M 06-16467927
F 0031 (0)113-621450
VHF 31