Van der Rest Nautic Marina

Van der Rest Nautic is een kleine jachthaven centraal gelegen aan het Nationaal park de Oosterschelde, zodat er een grote variatie aan vaartripjes gemaakt kunnen worden.

De  haven, die van verre is te herkennen door de beeldbepalende immense portaalkranen, is ruim van opzet ; zeilen strijken en hijsen binnen de havenkom is mogelijk. Er wordt in de zomerperiode ook volop gezwommen in de haven, door het getijde wordt het water goed ververst.

Op de haven bevindt zich Brasserie de Katse Kaai, bekend om de vers geserveerde kreeften , zeilmakerij Lion Sails, Jachtmakelaardij Kats en ons eigen jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic voor al uw onderhoud en reparaties. Verder is er een 40 tons botenlift, een vorstvrije stallingloods van 5600 m2 en uitgebreide buitenstalling.

Kats met zijn idyllisch kerkje ligt op vijf minuten lopen, het is een klein dorpje met ca. 400 inwoners waarvan relatief veel kunstenaars, er zijn echter geen winkels, restaurants e.d.. Voor overige voorzieningen kunt u bij de jachthaven fietsen huren; In ca. 20 minuten bent u , langs een landelijke route, in Kortgene of Colijnsplaat waar diverse winkels zijn. In de zomermaanden rijdt er op het eiland ook een toeristenbus waarbij de jachthaven ook in de route is opgenomen. Deze bus brengt u gratis naar diverse dorpen en attracties op noord –beveland.

Van der Rest Nautic Marina

Veerhaven 3
4485 PL Kats
T 0031 (0)113-600270
M 06-22409029
F 0031 (0)113-600356